fbpx

Villa Park este construit în jurul ideii de comunitate.

Despre dezvoltator

Aqua Vision SRL, dezvoltatorul acestui proiect imobiliar, este o companie cu peste 20 de ani de experiență pe piața de construcții și de materiale de construcții din România. În această perioadă am construit cu mândrie și seriozitate atât proiecte în sectorul comercial – magazine, spații comerciale, birouri – cât și variate proiecte rezidențiale – locuințe individuale, locuințe colective și mari proiecte.

Despre proiect

Am ales să construim acest ansamblu rezidențial în Sebeș pentru a veni în întâmpinarea unei cereri în creștere pentru spații de locuit moderne, bine construite și bine finisate. Vrem să punem calitatea muncii noastre în mijlocul a tot ceea ce construim.

Situat în apropierea unuia dintre cele mai cunoscute puncte de atracție din Sebeș, Parcul Arini, Villa Park propune un proiect urbanistic complet și pune fiecare casă în mijlocul unui decor deosebit: spații verzi generoase, alei pavate, spații moderne de locuit, precum și acces la toate utilitățile necesare unei vieți liniștite.

Proiectul Villa Park este format din 15 case înșiruite. În prima fază construim trei case, urmând ca în faza a doua a proiectului să dezvoltăm alte 8 – decalate 4 cu 4 și în a treia fază vor urma ultimele 4 case. Fiecare casă va avea 120 mp utili, 20 mp de terase, va fi finisată și va avea o suprafață de teren cuprinsă între 300 mp si 450 mp.

Villa Park este construit în jurul ideii de comunitate. Am ales un design modern, adaptat celor mai noi cerințe în domeniu și am pus un accent deosebit pe calitatea materialelor folosite.  Ne propunem să ne ridicăm la așteptările individuale ale celor care își caută casa visurilor lor.

Despre Sebeș

Sebeșul este una dintre cele mai dinamice centre economice din țară. Importanța sa este dată de localizare, de resursele zonei și de forța de muncă.

Marile companii care au ales în ultimii ani să își desfășoare aici activitatea economică au recunoscut aceste atribute și, astfel, au făcut din Sebeș un exemplu – una dintre cele mai dinamice piețe a forței de muncă din țară, somaj aproape inexistent, bunăstare pentru locuitorii din zonă. Ecoul lucrurilor bune care se fac aici s-a auzit în toată țara, iar azi, fie că doresc un loc de muncă în industria de prelucrare a lemnului, în automotive sau în servicii, tot mai mulți români vin aici în căutarea unui viitor mai bun.